HO!HO!HO!


Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie,incredere,speranta si iubire.Iar Mosul sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri,voua si celor apropiati.LA MULTI ANI CU SANATATE!

Oriunde te-ai afla, Mos Craciun te va vizita Si-ti va aduce ce-ti doresti Un Merry Christmas ca-n povesti Si te rog nu-l refuza ca vine din partea mea.

Fie ca inima ta calda sa topeasca zapezile iernii, iar sloiurile de gheata sa se transforme in lacrimi cristaline de fericire, alinand prin lumina si dragoste sufletele cuprinse de melancolia sarbatorilor de Craciun!

Fiecare fulg de nea aduce cu el veselia sarbatorilor de iarna si bucuria de a fi alaturi de cei dragi...

Acum cand gerul iernii ne ingheata trupurile, sa lasam sarbatoarea Craciunului sa ne incalzeasca sufletele, sa lasam raza Dumnezeiasca sa ne lumineze gandurile, sa lasam mirosul bradului sa ne purifice simturile si sa ne transformam inimile in torte arzatoare ale bucuriei!

Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire.Iar Mosul sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati. LA MULTI ANI CU SANATATE!

Aripi de ingeri sa va atinga sufletul si sa ia cu ei toate supararile lasand in schimb lumina si speranta!

Ho!Ho!Ho!Ati vazut un ren maro?Sau un spiridus in bleu?S-aveti Mos gustos bogat,un An Nou de invidiat,sanatate,"LA MULTI ANI!"si la multi bani!

Fie ca minunatul spirit al Sarbatorilor de iarna sa te insoteasca mereu, sa te protejeze, sa te vegheze si sa te lumineze. Craciun Fericit si un An Nou minunat, plin de Lumina si Iubire!

Magia Sfantului Craciun sa te cuprinda si sa te poarte pe aripile sale pana ai sa atingi cu degetele bolta cereasca si ai sa culegi un strop de binecuvantare pentru a o aduce apoi in casa si inima ta.

Mos CRACIUN bate la usa/Scoate mana din manusa/Si va da din palma lui/Darurile cerului/Langa brad si langa foc/Sa va umple de noroc!

Bucuria vine din lucrurile marunte, linistea din suflet, iar caldura din inima. Iti doresc sa le ai pe toate, alaturi de familia ta! Craciun fericit si Sarbatori fericite!

De Craciun sa fim mai buni, sa fim mai atenti si mai iubitori, sa fim mai aproape de cei dragi, sa ne bucuram de ei, sa ii iubim si sa fim iubiti. Craciun fericit!! Un Craciun de vis!!

Sa vina Craciunul si toti clopoteii din brad sa-ti cante colindul magic care sa poarte cu el increderea, puterea, speranta, de care ai atata nevoie! La multi ani!


HOME